Esittelyssä Kohinoor-timanttisormukset Rosa ja Ellen

Upeat Kohinoor-timanttisormukset Rosa ja Ellen ovat esillä Häät-lehdessä (1/2024). Nyt pääset tutustumaan tarkemmin sormuksiin ja niiden tarinaan!

Assi Arnimaan suunnittelema Rosa-tuoteperhe on yksi kaikkien aikojen suosituimmista Kohinoor-tuoteperheistä. Yksi suosion salaisuuksista on poikkeuksellinen istutus, joka tuo timantin loiston esiin parhaimmalla mahdollisella tavalla. Rosa-sarja on vuosien varrella täydentynyt useilla erilaisilla malleilla, joissa on kuitenkin sama siro ja naisellinen olemus. Kaikki Rosa-sormukset on saatavilla kelta-, valko- ja punakultaisina.

Rosa_033-260-18_033-260-23

Yksikivinen Rosa-sormus on täydellinen valinta, jos etsit kaunista ja pelkistettyä timanttisormusta, jonka muotoilu kestää aikaa. Mallistossamme on valittavana useita eri kivikokoja alkaen 0,12 karaatista. Tutustu koko mallistoon!

Kohinoor_Rosa_1200

Rosa-sormuksen keskitimantti säihkyy entistäkin loistokkaammin, kun sen rinnalla on kaksi pienempää timanttia. Sopusuhtainen timanttisormus sopii kauniisti kihlasormuksen viereen. Kohinoor-mallistossa on kaksi erilaista versiota Rosa-sormuksesta kolmella timantilla: Rosa 033-260V-21 ja Rosa 933-260V-27B4

Kohinoor_Rosa_helmi_1200

Timanttien lisäksi Rosa-sarjassa hehkuvat klassiset ja hienostuneet makean veden helmet! Sormuksen lisäksi samaan sarjaan kuuluvat myös helmiriipus ja -korvakorut. Täydellinen idea huomenlahjaksi tai tulevia hääpäiviä ajatellen!

Kohinoor_Ellen_1200

Trendikkäässä Ellen-sormuksessa on siro runko ja upea ovaalin muotoinen timantti. Kaunis uutuussormus on Sami Laatikaisen käsialaa ja se on saatavilla erikokoisilla timanteilla.