Esittelyssä Kohinoor Rosa ja Ellen

Uusi vuosi kääntää uuden sivun, uuden aikakauden ja antaa aikaa haaveille, inspiroitumiselle ja tulevaisuuden suunnittelulle. Kohinoor-timanttikorut kääntävät kirjaimellisesti uuden sivun uusimmassa Häät-lehdessä! Tässä artikkelissa esittelemme tammikuun 2024 numerossa esiintyvät Kohinoor-timanttikorut ja -sormusmallit sekä kerromme ajan timanttikorutrendeistä. Mukana on myös yksi kevään ihastuttavista uutuuksistamme, ovaalitimanttisormus Ellen.

Valtakunnan suurimman häämedian ensiaukeamalle valitsimme mallit, joiden uskomme olevan tänä vuonna morsianten ja timanttikorujen ystävien suosikkeja. Timanttikoruissa ajan henkeä kuvaa naisellisuus, sirot muodot ja timanttien säihke. Loppuelämän timanttikoruystävää valitessa ohjaa usein myös klassisuus – ajattomat muodot viehättävät vuosikymmeniä eteenpäin ja ovat tyylikkäitä aina. Alla olevien esittelytekstien tuotenumeroa klikkaamalla pääset tutustumaan malleihin tarkemmin.

Häät-lehti, tammikuu 2024

Rosa, Design Assi Arnimaa

Rosa-timanttikorumallisto on yksi kaikkien aikojen suosituimmista tuoteperheistä ja sen salaisuus piilee yksityiskohtaisessa, kruunumaisessa timantin istutustyylissä. Rosa henkii naisellisuutta ja herkkyyttä, varmaa ajatonta tyyliä ja viimeisteltyjä yksityiskohtia. Suoraan etuprofiilista katsottuna kruunuistutus muodostaa kauniin kehyksen timantin ympärille ja kokonaisuus muistuttaa tähtien loistetta.

Yksikivinen Rosa-sormus on ajaton klassikko, joka on saatavilla erikokoisilla timanteilla. Häät-lehdessä esiintyvässä Rosa-sormuksessa 033-260V-30 on 0,30 ct H/Vs timantti. Mitä suurempi timantti sormuksessa on, sitä ainutlaatuisempi ja kauniimpi sen säihke on. Timantin koko vaikuttaa myös siihen, kuinka sirolta sormusrunko vaikuttaa kokonaisuudessa. Tiesithän, että Kohinoor-timanttikorut ovat muokattavissa toiveiden mukaan? Näissä tapauksissa voit olla yhteydessä lähimpään Kohinoor-jälleenmyyjääsi tai suoraan meihin.

Kun kaipaat timanttikoruun enemmän yksityiskohtia tai kolmen timantin symboliikka on omaan tarinaan sopivampi vaihtoehto, suosittelemme malliston kolmekivistä timanttisormusta. Kolme timanttia voi symboloida rakastavaisten yhteistä menneisyyttä, tulevaisuutta ja tätä hetkeä, tai vaihtoehtoisesti perheenjäseniä, muita kantajalleen merkityksellisiä asioita tai hetkiä. Rosa-sormuksessa 033-260K-21 keskikivenä on 0,17 ct H/Si timantti ja sitä kehystävät kaksi 0,02 ct H/Si timanttia. Tutustu myös näyttävämpään versioon 933-260V-27B4– kyseisen sormuksen keskellä sädehtii 0,23 ct H/Si timantti.

Rosa 033-260K-11, 033-260K-21, 033-260V-30 ja Ellen 983S-818V-50B4

Jokainen Rosa-sormus istuu kauniisti toisen sormuksen vierelle. Tuoteperheen omassa rivisormuksessa jatkuu tarina naisellisesta ja sirosta muotoilusta. Rosa-rivisormus 033-260K-11 on klassinen puoliallianssi – siinä timanttirivistö kulkee sormusrungon puoleenväliin saakka. Säihkeen ja ylellisyyden ystävälle, yllättäviä yksityiskohtia rakastavalle suosittelemme malliston allianssisormusta 933-260V-37B4, jossa on tuplasti säihkettä. Allianssisormuksen helppous on siinä, että se on aina oikeinpäin! Ympäriasti kulkevalle timanttirivistölle suosittelemme kuitenkin tiheämpää tapaamisväliä kultasepän tarkistuksessa.

Kun sovitat sormusta jälleenmyyjän myymälässä, suosittelemme aina tarkastelemaan istutustyyliä ja sormusrunkoa myös sivuprofiilista. Hyvin suunniteltu sormus on kestävä ja kaunis joka suunnasta. Timanttikorujen lisäksi mallisto kattaa kauniit morganiittisormukset ja helmikorut lahja- ja muistokoruiksi, huomenlahjaksi, hääpäivään tai valmistujaisiin. Lehden Rosa-helmisormukseen 033-260V-06 pääset tutustumaan täällä.

Ellen, Design Sami Laatikainen

Aikakauden sormustrendeissä yhdistyy puhdas muotoilu, ajattomuus ja erikoishiontaiset jalokivet. Ovaalitimanttisormuksissa viehättää klassisuus ja timantin pitkä muoto, joka luo sormuskokonaisuuteen lempeää naisellisuutta ja siroutta olemalla samalla vahva ja tyyliltään kunnioitusta herättävä.

Sami Laatikaisen suunnittelemassa Ellen-timanttisormuksessa on yksinkertainen ja näyttävä design, joka on kuin kaunis tarina rakkaudesta. Ovaalin timantin valinta sormuksessa tarjoaa korunkantajalle mahdollisuuden erottua perinteisimmistä vaihtoehdoista. Kokonaisuus on harmonia vahvaa kultasepäntaitoa.

Ellen 983S-818V-50B4

Pyöreä briljantti on timantin suosituin hiontamuoto, jossa timantin loisto ja säihke tulevat parhaimmalla tavalla esille. Ovaalin timantin hionta on tarkemmin ottaen brilliant cut, oval modified, tarkoittaen, että hiontamuodon pohjana on sama briljantti, sen viisteet ja ideologia, modifioituna pidempään ovaaliin muotoon. Erikoishiontaisista jalokivistä ovaali on siis erinomainen valinta ja hyvin hiottuna sen säihke on taattu, todella katsojansa vakuuttava.

Ovaalitimanttisormus on tavanomainen valinta kihla- tai vihkisormukseksi. Sormus voi symboloida kantajalleen myös mitä tahansa muuta ja voidaan pukea muihinkin sormiin. Häät-lehden ensiaukeamalla esiintyvässä Ellen-timanttisormuksessa 983S-818V-50B4 on 0,50 ct H/Si timantti. Malliston tuotteet ovat saatavilla eri kokoisilla timanteilla ja koko tuoteperheeseen pääset tutustumaan timanttikoruesittelyissä asiantuntijoidemme opastuksella sekä sivuillamme täällä.

Kuva: Teemu Töyrylä, Studio Töyrylä

Tutustu myös lehdessä sivulla 60 esiintyvään Dahlia-timanttikorumallistoon ja rouheaan Myrsky-kihlasormusmallistoomme.

Tervetuloa tutustumaan mallistoomme, sovittamaan uutuuksia ja lumoutumaan jalokivien säihkeestä Kohinoor-timanttikoruesittelyihin ja lähimmän jälleenmyyjäsi myymälään! Ajankohtaiseen esittelyaikatauluun pääset kurkistamaan täällä. Lisätiedustelut tuotteisiin ja tilaustöihin liittyen voit osoittaa Kohinoor-jälleenmyyjällesi tai suoraan meille.