Kohinoor Bellis riipus

Kesän 2022 Kohinoor-uutuudet esitteleyssä

Kohinoor-timanttikorujen mallisto rakentuu tuoteperheistä, joista monista on tullut rakastettuja klassikkoja. Haluamme tarjota asiakkaillemme klassikkokorujen lisäksi uutuuksia, joissa ajankohtaiset värit, tyylit ja yksityiskohdat pääsevät loistamaan. Kesälle 2022 Kohinoor tarjoilee herkullisia värikiviä, kukkamaisia muotoja ja siroja linjoja.

Vega

Sami Laatikaisen Vega-korusarja on saanut nimensä kauniin sinertävän Lyyran tähdistön päätähden mukaan. Vega pysyy täältä katsottuna aina horisontin yläpuolella ja on yksi kirkkaimmista maahan näkyvistä tähdistä. Yksikivisissä koruissa timantti on istutettu eleganttiin kukkamaiseen kehykseen, jonka kiillotetut kaarevat viisteet tehostavat kivien loistoa ja koko vaikutelmaa. Rivisormuksessa sama kaareva leikkaus toistuu istutusten reunuksissa, lisäten sormuksen puoliväliin ulottuvan timanttirivin näyttävyyttä. Vega-tähden loisto on läsnä myös tuoteperheen korvakoruissa ja riipuksissa.

Tutustu Vega-timanttikoruihin

Kohinoor Vega riipus

Olivia

Assi Arnimaan suunnittelema Olivia on kuulunut Kohinoor-mallistoon vuodesta 2018. Olivia-sormuksen briljanttihiontaista keskitimanttia reunustaa erikokoisten timanttien kehä, joka luo sille tyylikkään, ovaalin muodon. Klassinen ovaalin mallisen istutuksen ja siron sormusrungon yhdistelmä on ollut monien suosikki ja nyt tuoteperhe on täydentynyt uudella sirommalla versiolla. Kuten muutkin Kohinoor-malliston timanttikorut Olivia on saatavilla valkokullan ohella myös keltakultaisena. Tuoteperheeseen kuuluu myös korvakoruja ja riipuksia.

Tutustu Olivia-timanttikoruihin

Kohinoor Olivia sormus

Bellis

Assi Arnimaan suunnittelema Bellis on kevään airut! Kukkamainen muoto on lainattu kaunokaiselta, uskollisesti kukkivalta koristekasvilta, jonka latinankielinen nimi Bellis tarkoittaa myös sievää ja kaunista. Siro ja herkkä koru tuo pukeutumiseen hienostuneen silauksen. Bellis-tuoteperheen sormuksissa, korvakoruissa ja riipuksissa hehkuvat timanttien kehystämät värilliset jalokivet: Pinkki topaasi, akvamariini, morganiitti ja berylli

Tutustu Bellis-timanttikoruihin

Kohinoor Bellis riipus

Mila

Yksikivinen eli niin sanottu solitaire-timanttisormus on ikuisesti muodissa. Assi Arnimaan Mila-sormus on raikas uutuus yksikivisten sormusten kategoriassa. Sen kapea runko antaa timantille tilaa säihkyä ja pelkistetty muoto sopii yhteen monenlaisten sormusten kanssa. Kaarevat linjat tekevät Milasta mukavan käyttää ja kauniin katsella. Klassisen tyylikkyyden ystävän varma valinta!

Tutustu Mila-timanttisormuksiin

Kuvassa yksikivisen Mila-sormuksen kanssa Vega-sarjan rivisormus

Kohinoor Mila ja Vega sormukset

Juno

Juno on saanut nimensä naiseuden jumalattarelta muinaisten etruskien ja antiikin Rooman mytologiasta. Näyttävä sormus on katseenvangitsija ja keskustelunherättäjä. Assi Arnimaan suunnittelema sormus poikkeaa perinteisestä, mutta on samalla elegantti ja ajankohtainen. Junon upea kivi on akvamariini tai savukvartsi. Kivet saattavat olla keskenään vaihtelevan kokoisia ja sävyisiä, koska jokainen kivi on yksilö, aivan kuten kantajansakin! Kysy lisää uniikeista jalokivistä valtuutetulta Kohinoor-jälleenmyyjältä tai suoraan meiltä, info@kultakeskus.fi. Kyseinen tuote on tilaustuote.

Tutustu Juno-sormuksiin

Kohinoor Juno akvamariinisormus