Talven 2022 Kohinoor-uutuudet esittelyssä

Kohinoor-timanttikorujen suunnittelua ohjaavat kestävyys, käytettävyys ja ajattomuus. Tämä ajatus näkyy myös talven uutuuskoruissa. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja monet tutut tuoteperheet ovat kasvaneet toivotuilla uutuuksilla. Mukana on paljon myös uusia riipus- ja korvakorumalleja!

Clara

Herkän ja romanttisen Clara-sormuksen muoto on kauniin pitsimäinen. Sami Laatikaisen suunnittelema suosittu mallisto on täydentynyt uutuuksilla, joissa timanttien rinnalla hehkuvat erisävyiset safiirit. Värikkyydestä huolimatta vaikutelma on harmoninen ja ominaisuuksiltaan safiiri soveltuu erinomaisesti vihki- tai kihlasormukseen.

Tutustu Clara-timanttikoruihin

Clara_pun

Charleston

Charleston-riipus henkii 1920-luvun Art Deco -tyyliä. Sadan vuoden takainen linjakas tyyli edusti tuona aikana vaurautta ja hienostunutta makua. Assi Arnimaan suunnittelemasta riipuksesta on saatavilla kaksi erilaista vaihtoehtoa: Keltakultaisessa on akvamariini ja timantit, valkokultaisessa vihreä ametisti ja timantit.

Tutustu Charleston-riipuksiin

Charleston_2

Rosa

Suositun Rosa-malliston korut ovat siroja ja naisellisia. Erityisen paljon ihailua on saanut osakseen Assi Arnimaan suunnitteleman sormuksen kaunis kruunuistutus, joka todella tuo timantin säihkeen esiin. Tänä talvena Rosa-sarja on täydentynyt helmikoruilla. Sormuksessa on kaunis makeanveden helmi timanttien kera, ja lisäksi sarjaan kuuluu helmiriipus ja -korvakorut. Helmikorujen lisäksi uutuutena mallistoon on saatu kovasti toivottu kokonaan keltakultainen kolmen timantin Rosa-sormus.

Tutustu Rosa-koruihin

Rosa_Helmi_1
Kohinoor Rosa timanttisormus

Valerie-korvakorut

Sami Laatikaisen suunnittelema Valerie-tuoteperhe on täydentynyt uusilla korvakoruilla. Korvakoruissa säihkyvät morganiitit ja timantit, ja ne on saatavilla sekä tappikiinnityksellä että kauniina riippuvana mallina.

Tutustu Valerie-timanttikoruihin

Kohinoor Valerie timanttikorvakorut